Lotengenoten app ter ondersteuning van preventie
Het doel van preventie is te zorgen dat mensen gezond blijven door hun gezondheid te bevorderen en te beschermen. Ook heeft preventie tot doel ziekten en complicaties van ziekten te voorkomen of in een zo vroeg mogelijk stadium op te sporen.
Preventieve maatregelen worden op verschillende locaties (settings) uitgevoerd, vooral in de zorg, op school, in de wijk en op de werkplek. Bij een integrale benadering richten preventiemaatregelen zich zowel op het gedrag van de personen als op de fysieke en sociale omgeving.
Onze Lotgenoten app is inzetbaar als preventiemiddel in de verschillende settings. Lotgenoten komen met elkaar in contact en leren van elkaar. Lotgenoten contact zorgt voor onder andere vroegtijdige herkenning van symptomen en klachten.
Vroegtijdige herkenning van symptomen en klachten
Onze Lotgenoten app is inzetbaar als preventiemiddel in verschillende settings. Lotgenoten komen met elkaar in contact en leren van elkaar. Lotgenoten contact zorgt voor onder andere vroegtijdige herkenning van symptomen en klachten.
De lotgenoten app voor het preventiebeleid
Onze app is gemaakt voor patiënten om op een gemakkelijke maar veilige manier in contact te komen met lotgenoten. Wij weten als geen ander hoe fijn het is om met iemand te kunnen praten die je echt begrijpt. Iemand die iets vergelijkbaars heeft meegemaakt of er nog middenin zit.
Zelfhulp modules/ e-health platform
Jouw patiënten kunnen direct en onbeperkt gebruik maken van onze 100+ zelfhulpmodules. We hebben een breed aanbod van modules over stressklachten, burnouts, concentratievermogen, prive en werk en nog veel meer. Al onze modules zijn gemaakt door gecertificeerde psychologen.
1:1 gesprekken met een gecertificeerd psycholoog
Jouw patiënten hebben via de app onbeperkt toegang tot onze gecertificeerde psychologen. patiënten kunnen kiezen uit 1 op 1 gesprekken met een psycholoog of een groepssessies met andere lotgenoten. Het is mogelijk om (anoniem) te bellen, appen of videobellen.
Onbeperkt toegang tot de app voor al jouw patiënten
Jouw patiënten krijgen voor een vast bedrag per jaar onbeperkt toegang to de lotgenoten app, 100 zelfhulp modules en onbeperkt toegang tot gesprekken met een gecertificeerd psycholoog.
Voorbeelden van onze app gebruikers
Het is voor mij haast onmogelijk om met mensen uit mijn omgeving te praten over wat er met me gebeurd is. Ze weten het niet en dat wil ik eigenlijk zo houden. Via de Psytoo app kan ik wel met mensen in gesprek die mij begrijpen.
Ik heb geen zin en tijd om naar van die groepsbijeenkomsten te gaan. Een groep waar ik dan verplicht iets moet zeggen. Via de Psytoo app kan ik gewoon vanaf de bank chatten met wie en wanneer ik dat zelf wil.
Mijn man doet echt zijn best om me te bergijpen en te steunen maar weet natuurlijk niet het is om een borstamputatie te ondergaan als gevolg van mijn borstkanker. Via de Psytoo app ben ik contact gekomen met vrouwen die mijn situatie herkennen.
Wil je meer weten over de inzetbaarheid van onze lotgenoten app, de aanvullende modules en inzicht in het tarief voor jouw huisartsenpraktijk? Plan dan vrijblijvend een demo in met een van onze adviseurs.
Meld je vrijblijvend aan en we plannen een online kennismaking in
Wij laten in ongeveer 30 minuten zien wat de mogelijkheden zijn
Veel gestelde vragen over onze app
Wij zijn de contact app speciaal opgericht voor en door lotgenoten. We zijn momentaal in voorbereiding in Nederland, Belgie, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Denenmarken, Zweden, Colombia, Mexico en Turkije.
Met onze app brengen wij lotgenoten/ patiënten met elkaar in contact. Op deze manier kunnen patiënten kennis en ervaringen delen. Een makkelijke, veilige en ook snelle manier om in contact te komen met andere patiënten/lotgenoten.
Om te beginnen kun je profielen van lotgenoten/ mantelzorgers bekijken.Je kunt appen, bellen en videobellen via de app. Je kunt deelnemen aan groepen met daarin berichten, podcast, interviews, columns en online lotgenoten bijeenkomsten.
Tenslotte is het ook mogelijk om onbeperkt zelf hulpmodules te volgen en een of meer sessies boeken met een psycholoog.
Dat is zeker mogelijk. Je kunt met mantel uit Nederland en Belgie contact. Dit is niet gebonden aan de gemeente.
Naast contact met andere mantelzorgers is het ook mogelijk om met lotgenoten uit 30+ categorieen in contact te komen.
Angsten |
Autisme & ADHD |
Bordeline of BiPolair |
Burn-outs |
Chronische ziekten (20+) |
Depressies |
Eenzaamheid |
Eetstoornisssen |
Endometriose |
Huiselijk geweld |
Long COVID |
Mantelzorger |
NAH – Niet aangeboren hersenletsel |
Narcistisch misbruik |
Oorlog trauma |
Ouder van…… |
Ouderverstoting |
PTSS |
Sexueel Misbruik |
Stress |
Verlies van een dierbare |
Verslaving |
Werkgevers, instellingen, verenigingen en/of gemeenten betalen per medewerker/client en/of mantelzorger een vast bedrag per jaar. Medewerkers kunnen dan onbeperkt gebruik maken van de app, inclusief lotgenoten contact, zelfhulpmodules en toegang tot een online psycholoog.
Lotgenoten kunnen ook zelf meedoen zonder werkgever oid. Lotgenoten kunnen dan kosteloos gebruik maken van de lotgenoten app. Chatten of bellen met lotgenoten, deelnemen aan groepen en luisteren van podcasts, interviews en meer.
Voor individuele lotgenoten hebben we ook een + optie en dan kan je als lotgenoot onbeperkt gebruik maken van de zelfhulpmodules en gesprekken met een psycholoog.
Zodra je met een lotgenoot een connectie hebt dan kun je met elkaar chatten. Je kunt zelf bepalen of je eigen voornaam of een andere voornaam wilt gebruiken.
Je kunt via de app ook bellen met andere lotgenoten, dit kan met en zonder beeld. Omdat dit geheel via de app verloopt is het niet nodig om je nummer of email te geven.
Ja je kunt onbeperkt deelnemen aan de groepen van en door lotgenoten/ mantelzorgers.
Zijn er ook fysieke bijeenkomsten?
Nee, op dit moment bieden we nog geen fysieke bijeenkomsten aan?
Dit is wel in ontwikkeling en de verwachting is dat dit medio 2023 beschikbaar komt.
Maak kennis en vraag een demo aan
Wij vertellen je graag meer over wat de lotgenoten voor je als organisatie, instelling, gemeente of vereniging kan betekenen.
Wij zijn de lotgenoten app. Wij laten lotgenoten met elkaar kennismaken zodat ze elkaar kunnen helpen en steunen. NB. Wij zijn geen zorginstelling en bieden dan ook geen professionele hulpverlening aan. Voor professionele zorg adviseren we je contact op te nemen met je huisarts en/of medisch specialist.
Denk jij aan zelfdoding? Neem 24/7 gratis en anoniem contact op met 113 Zelfmoordpreventie via 0800-113 of chat op 113.nl.
MENU :
PSYTOO BV. :
Kruisweg 30
2011 LC Haarlem
Nederland
Kvk 63435144
CONTACT:
contact@psytoo.com
www.psytoo.com